Válasszon 34409 gyűjtőhelyünk közül

Az idén eddig
384117.51 kg
elemet gyűjtöttünk.


Miért a RE'LEM a megoldás?

A RE'LEM a hazai elemforgalmazók környezetvédelmi feladatainak - elemvisszavétel, begyűjtés újrahasznosítás, lakossági tájékoztatás, hatósági adatszolgáltatások elkészítése - ellátására 2005-ben jött létre. Az elmúlt 10 évben kiépítettük országszerte elérhető használtelem-gyűjtő rendszerünket, amely ma már kb. 32 000 gyűjtőhelyből áll, így lakosságarányosan ez az egyik legnagyobb gyűjtőrendszer Európában; minden kb. 300 lakosra jut egy használtelem-gyűjtő hely.

Egy tengerentúli összehasonlítás: Az USA-ban és Kanadában összesen "csak" 50 ezer gyűjtőhely működik! 

Zöld-sárga gyűjtőedényeinket leginkább boltokban, iskolákban és önkormányzati épületekben lehet megtalálni, de ma már mindenki beléjük botlik egy átlagos nap során valahol.

Gyűjtőrendszerünk - hála környezettudatos honfitársainknak - folyamatosan növekvő teljesítménnyel működik.  A fenti számlálón bárki naprakészen nyomon követheti a begyűjtött mennyiség évközbeni alakulását.

A gyűjtőrendszert folyamatosan építjük tovább, hiszen 2016-ban a forgalmazott elemmennyiség 45%-át kell begyűjtenünk és újrahasznosítanunk - az Önök megbízásából.

Ha cége a RE'LEM-hez csatlakozik

  • Minden adminisztratív teednőtől mentesítjük
  • Garantáltan teljesítjük begyűjtési kötelezettségét
  • Átvállaljuk Öntől lakossági tájékoztatási kötelezettségét
  • Szakmai tanácsadással állunk rendekezésére

Keressen meg minket, a többi a mi dolgunk!