Válasszon 34409 gyűjtőhelyünk közül

Az idén eddig
450950.92 kg
elemet gyűjtöttünk.


Rólunk

A RE’LEM Nonprofit Kft-t a hazai hordozható elem és akkumulátor piac három jelentős forgalmazója, az Energizer Magyarország Kft., A Gillette Group Hungary Kft. (ma Procter&Gamble) és a VARTA Hungária Kft. hozta létre. Az alapítók szándéka, hogy a kht-n keresztül valamennyi hazai elemforgalmazó számára lehetővé tegye az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségek átadását és nem nyereségérdekelt alapon való teljesítését, valamint érdekeiknek hazai és nemzetközi képviseletét.

A RE’LEM Kft szolgáltatását valamennyi elemforgalmazó vállalkozás igénybe veheti Átvállalási megállapodás megkötésével. Szerződött partnereink a hazai hordozható áramforrás piac jelentős hányadát képviselik. Részvételük garanciát jelent a folyamatosan szigorodó kötelezettségek maradéktalan és előírásszerű teljesítésére. A partnereinktől átvállalt visszavételi és visszagyűjtési kötelezettségeket a 2006-ban országosan kiépített használtelem-visszagyűjtő rendszerünkön keresztül, a veszélyes hulladékok szállítására és kezelésére vonatkozó szabályok szigorú betartásával teljesítjük.

Az Átvállalási megállapodást megkötő partnereink érdekképviseletét is ellátjuk a hazai fórumokon, az Európai Elemszövetségénél és az EU szerveinél.  A várható jogszabályi változásokról folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket, és felkészültünk az új EU direktíva előírásainak teljesítésére.

Ha Ön lakossági elemfelhasználó és az Önhöz legközelebbi gyűjtőpontot szeretné megkeresni, használja fenti gyűjtőpont lokátorunkat! Már több mint 32 ezer gyűjtőhely közül választhat! 

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére:

Cím: 1133 Budapest, Bessenyei utca 16.
Ügyintézés 10 és 16 óra között
Kérjük, ha személyesen kíván felkeresni minket, egyeztessen előzetesen időpontot!
Telefon: 801 2910
Mobil: 06-20-264-4654
Fax: 801 2911
E-mail