Válasszon 34409 gyűjtőhelyünk közül

Az idén eddig
450861.18 kg
elemet gyűjtöttünk.


Színes hírek

Ünnepélyes díjátadás 2011. március 22-én a Millenáris Parkban

Teljes cikk>>Ünnepélyes díjátadás a 2007-es őszi verseny nyerteseinek

2008. április 4.
A tavaly őszi elem-és mobilgyűjtő verseny nyertesei ebben az évben is sajtótájékoztató keretében megrendezett ünnepélyes díjátadáson vehették át nyereményeiket a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban. A nyereményeket a két szervező, a RE’LEM Kht. és az ELECTRO-COORD Magyarország Kht. ajánlotta fel a verseny győzteseinek.

Teljes cikk>>'Hulladékból termék' kiállítás

2007. február 12. és július 1-je közt egymás után nyolc hazai településen mutatják be a "Hulladékból termék"  kiállítást, mely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt érdekes programot kínál. A kiállítás több mint 70 hazai, újrahasznosított terméket előállító cég produktumait mutatja be. A kiállítás berendezéseinek nagy része (székek, asztalok és egyéb kellékek) is újrahasznosított anyagokból készül.

Teljes cikk>>Régi mobiltelefonok újrahasznosítása

2007. február 9.:   A RE'LEM Kht. veszi át annak a több mint százezer használt mobiltelefonnak az akkumulátorait, melyeket a Pannon vezérigazgatója (a képen balra), Ove Fredheim adott át az ELECTRO-COORD Magyarország Kht. (ECM) képviselőjének, Kovács Péternek Ácson. A sajtótájékoztatón elhangzottaknak megfelelően a Pannon "közel a környezethez" programjának részeként begyűjtött készülékeket az ECM dolgozza fel.

Teljes cikk>>Képek a 2005. évi elemgyűjtő verseny díjátadásáról

2005. novemberében és decemberében rendeztük első iskolai gyűjtőversenyünket. A gyűjtés eredményei már ez első alkalommal felülmúlták várakozásainkat. Örömmel adtuk át a megérdemelt jutalmakat a nyerteseknek. Útjaink során sok lelkes diákkal és pedagógussal találkoztunk. Köszönjük mindannyiuknak!

Teljes cikk>>Első gyűjtőpontunk átadása a budaörsi Tesco Áruházban

2005. november 21-én Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter úr megtisztelő jelenlétében adtuk át első gyűjtőpontunkat a budaörsi Tesco Áruházban. Az eseményen a média több tucat képviselője volt jelen. Ez a gyűjtőhely azóta is töretlen népszerűségnek örvend, már több száz kg elemet hoztak ide vissza a vásárlók.

 

Teljes cikk>>